Follow by Email

יום שבת, 3 באוגוסט 2013

פסיפס בצלחת

נשארתי בלי עגבניות במקרר ובכ"ז רציתי להכין סלט טעים.
הסתכלתי מה כן יש לי והתוצאה: סלט נחמד נחמד, טעים ויפה לעין, פסיפס שמח ועליז של צבעים בחתיכות קטנות קטנות.
מה בסלט?

מתוך חפירות העיר הרומית אלג'ם, טוניסיה
פלפל אדום חתוך לרצועות דקות שחתוכות לריבועונים.
ריבועים קטנים של קולורבי.
חתיכות קטנות של מלפפון ירוק על קליפתו.
כמה ענבי מוסקט, כל עינב חתוך לשמונה חתיכות.
צנוברים,
מיץ לימון,
מעט מלח,
שמן זית.
משהו בחיתוך הדק והקטן יוצר רעננות צבעונית משמחת.
בתיאבון!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה